e
Banner

Etiketler: borusan holding



eTA Taşımacılık Felis'te ödülleri topladı



Borusan’ın inovatif iş modeli eTA, Türkiye’nin en etkili ve yaratıcı pazarlama projelerinin ödüllendirildiği Felis’te, “Dönüştüren Pazarlama Etkisi” bölümünde 3 kategoride birincilik ödülünü aldı. Ayrıca bu yıl sadece 6 bölüme verilen Büyük Ödül’den bir tanesini kazanarak büyük bir başarıya imza attı.




Borusan Holding’den 8 Mart Mesajı: “Hayat Eşittir”



Borusan Holding, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde düzenlediği etkinlikle “Hayat Eşittir” dedi. Başarılarıyla, üstesinden geldikleri zorluklarla ilham veren dört kadının konuk olduğu çevrimiçi etkinlikte fırsat eşitliğinin önündeki kalıpyargıları yıkacak hikayeleri paylaşıldı.




Borusan Holding Hukuk Direktörlüğüne yeni atama


Yayın: 09-02-2022

Borusan Holding Hukuk Direktörlüğü için yöne bir atama gerçekleşti. Hukuk Direktörlüğü pozisyonuna Selin Tiftikçi Tuncer atandı.




Borusan’dan sürdürülebilirlik odaklı atama



İklim, insan ve inovasyon odak alanlarında sürdürülebilirlik çalışmalarını yürüten Borusan, bu çalışmaları iş süreçlerine entegre ederken yeni bir yönetişim yapısını da hayata geçiriyor. Bu doğrultuda İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Grup Başkanlığı görevini yürüten Nursel Ölmez Ateş, Borusan Holding İnsan, İletişim ve Sürdürülebilirlik Grup Başkanlığı görevine atandı.




Borusan, 2025’e kadar 39 milyar TL yatırım yapacak


Yayın: 05-05-2023
Kategori: Lojistik

Borusan 2022 yılı sonuçlarını, stratejisini ve gelecek dönem yatırım planlarını açıkladı. 2022 faaliyet döneminde 106 milyar TL ciroya ulaşan Borusan’ın FAVÖK’ü ise 14 milyar TL oldu. Borusan, 2023-2025 döneminde yatırım miktarını 39 milyar TL’ye çıkaracak.